Hvordan bestiller jeg varer?

Finn det produktet du vil kjøpe.

Klikk på "Kjøp"-knappen

Produktet legger seg i handlekurven (øverst til høyre på siden)

Fortsett slik til du har lagt til alle produktene du ønsker.

Klikk på "Til Handlekurv"

Sjekk at du har riktige produkter i handlekurven

Klikk på "Fortsett"

Om du har handlet før, kan du logge inn med brukernavn og passord (dette er sendt deg på e-post tidligere).

Om du ikke har handlet tidligere, klikk på "Ny kunde" og fyll ut skjemaet.

• Når du er registert får du en e-post med brukernavn og passord som du kan bruke neste gang du handler. Ta vare på denne e-posten.

Sjekk siden "Ferdigstill ordren" og se at alt er som det skal.

Her kan du velge fraktmetode, betalingsmetode og evt. endre leveringsadresse dersom du vil ha pakken levert et annet sted.

Klikk på "Jeg aksepterer betingelsene for nettbutikken"

Klikk så på "Bekreft ordren". Dette sender din ordre til oss og du vil få en ordrebekreftelse på e-post.

Hvis du har valgt å betale med kredittkort vil du bli videresendt til kredittkortselskapet DIBS som håndterer den videre betalingen. Du kan være nødt til å benytte din BankID, så sørg for å ha kodebrikken tilgjengelig.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk